Agjensi i specializuar per biletat Shqiperi - Itali me traget

 

Tragete nga Durres edhe Vlora per ne ITALI

REZERVO TANI

Vizitoni sitin tone per te pare oraret dhe tarifat e trageteve qe lundrojne ne linje Shqiperi - Itali. Nese deshironi mund te prenotoni direkt, on-line ose mund te na kontaktoni ne menyre telefonike, per te na kerkuar informacione por edhe per te bere prenotime.


Tragete DURRES - BARI

 

VENTOURIS FERRIES

Ventouris Ferries, tragete Durres - Bari

Niset Ádo dite nga Durres per ne BARI

Tragete RIGEL I, RIGEL II, RIGEL III, BARI

 

ADRIA FERRIES

Adria Ferries, tragete Durres - Bari

Niset Ádo dite nga Durres per ne BARI

(se bashkpunim me GNV)

Tragete AF FRANCESCA, AF MARINA

 

GNV

Grandi Navi Veloci, tragete Durres - Bari

Niset Ádo dite nga Durres per ne BARI

(se bashkpunim me ADRIA FERRIES)

Tragete AF FRANCESCA, AF MARINA

 

 

Tragete DURRES - ANKONA

 

ADRIA FERRIES

Adria Ferries, tragete Durres - Ankona

Niset 3 here ne jave nga Durres per ne ANKONA

Trageti AF MICHELA (trageti i ri)

 

 

Tragete DURRES - TRIESTE

 

ADRIA FERRIES

Adria Ferries, tragete Durres - Trieste

Niset 1 here ne jave nga Durres per ne TRIESTE

Trageti AF MICHELA (trageti i ri)

 

 

Tragete VLORA - BRINDISI

 

EUROPEAN FERRIES, RED STAR

European Ferries, tragete Vlora - Brindisi

Niset Ádo dite nga Vlora per ne BRINDISI

Trageti ST. DAMIAN, RED STAR 1

 


PER ME SHUME INFORMACION

ELLADE viaggi

via del Porto, 73028 OTRANTO (Itali)

Tel. +39 0836 801578 | Fax +39 0836 802746 | e-mail: info@elladeviaggi.it