TRAGETE SHQIPERI - ITALI 2015

DURRES - BARI

Ventouris Ferries

 

Ventouris Ferries lundron Ádo dite ne linje DURRES - BARI - DURRES

me tragetet BARI dhe RIGEL

ORARHET 2015

Nisija nga DURRES ne oren 23.00 - arritija ne BARI ne oren 07.00

Nisija nga BARI ne oren 23.00 - arritija ne DURRES ne oren 07.00

 

Rezervo on line!

 

     

 

     


PER INFORMACION E PER PRENOTIME

IONIAN ISLAND Shpk

Member of European Seaways group - Nipt L12029501P

Lagja 4, Rruga Skenderbej, 3 kullat Sheshi i Trageteve - DURRES

Tel. +355 (0)522 27234 | +355 (0) 69 6017366 | e-mail: info@traget.al


HOME PAGE | EUROPEAN SEAWAYS VLORA - BRINDISI | EUROPEAN SEAWAYS DURRES - BARI